Se incarca...
R O M Â N I A
MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE
Comandamentul Apărării Cibernetice
              Comunicat de presa nr. 23
              Data: 01.09.2023
              Email: contact.capc@mapn.ro

1 Septembrie – sărbătoare cu triplă semnificație

     La data de 1 septembrie a.c., a avut loc un ceremonial militar și religios  de înmânare a Drapelului de Luptă, cu ocazia aniversării a  5 ani de la înființarea Comandamentului Apărării Cibernetice și a 60 de ani de la înființarea Grupei de Automatizări din Direcția Generală a Înzestrării, ce a marcat nașterea informaticii militare.
     Ceremonia s-a desfășurat în prezența ministrului apărării naționale domnul Angel Tîlvăr, șefului Statului Major al Apărării, general Daniel Petrescu, reprezentanților structurilor centrale din Ministerul Apărării Naționale, reprezentanților structurilor din Statul Major al Apărării, șefilor categoriilor de forțe, comandanților comandamentelor de sprijin, cadrelor militare active și în rezervă sau retragere și reprezentanților din mediul interinstituțional.
     În cadrul ceremoniei au fost înmânate Embleme de Onoare și plachete unor cadre militare active și în rezervă sau retragere în semn de apreciere pentru înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor, precum și pentru recunoașterea meritelor personale.
     Ceremonia s-a încheiat cu defilarea personalului Comandamentului Apărării Cibernetice și al agențiilor militare subordonate.
 
La mulți ani informaticienilor militari!
La mulți ani Comandamentului Apărării Cibernetice!