Se incarca...
Heraldică
Însemnul heraldic al Comandamentului Apărării Cibernetice este grefat pe acvila romană cu aripile deschise și capul orientat spre dreapta, ținând în ciocul de culoare roșie o cruce ortodoxă de aur, iar în ghearele sale ,,fulgerele lui Zeus”, care simbolizează apartenența la creștinism și siguranța socială, generate de putere și curaj.
sigla fara scut mapn

Scutul este alcătuit dintr-un singur cartier, cu o singură figură heraldică care reprezintă capul unei bufnițe, reprezentat într-o manieră minimalistă. Liniile ce definesc capul bufniței au forma unor circuite electronice digitale, elemente caracteristice infrastructurilor și echipamentelor ce generează spațiul cibernetic.

scut cybercommand
Bufnița, simbol al înțelepciunii și cunoașterii este recunoscută pentru intuiția și capacitatea sa vizuală superioară, având abilitatea de a vedea dincolo de aparențe, de a vedea ceea ce este greu de văzut. De asemenea, bufnița este un animal de pradă, răbdător și agil, toate acestea fiind calități emblematice pentru luptătorii cibernetici. Culoarea albastru (safir) este predominantă în cadrul figurii și denotă încredere, loialitate și responsabilitate, trăsături specifice oricărei structuri militare
 
Însemnul heraldic al COMANDAMENTULUI APĂRĂRII CIBERNETICE
DUM IN ALTUM
sigla cu scut cybercommand